Reviews

Richard Kleinsman: mijn ervaring

Toen ik eenmaal had besloten om mijn tanden te laten bleken wist ik dat ik dit wel wilde laten doen door een tandarts die ervaren was en ook gespecialiseerd was in cosmetische behandelingen. Ik wilde dat mijn tanden er mooi wit uitzagen, maar tegelijkertijd wilde ik ook de natuurlijke uitstraling van mijn tanden behouden. Door een paar vriendinnen werd Richard Kleinsman me aanbevolen.

Ik heb een bezoek aan de kliniek gebracht voor een intake gesprek en een consult en ik had meteen vertrouwen dat hij mijn tanden zou kunnen bleken met een mooi eindresultaat. Ik kon in alle rust overleggen wat voor eindresultaat ik zelf voor ogen had en wat mogelijk was met de behandeling in de kliniek. Daarbij werd ook meteen duidelijk uitgelegd hoe het bleken van mijn tanden te werk zou gaan, iets waar ik nog helemaal geen ervaring mee had!

Het bleken ging heel professioneel en ik kon het altijd aangeven wanneer het ongemakkelijk of pijnlijk zou voelen. Ik blijk geen gevoelige tanden te hebben, want het proces verliep voor mij zonder enige pijn. Achteraf ben ik heel erg blij met het eindresultaat. Doordat ik vanaf mijn eerste bezoek aan de kliniek van Richard Kleinsman zeer goed ben begeleid en geholpen heb ik ook zeker het idee dat ik in de toekomst misschien wel terugkom voor een nieuwe behandeling. Het voelde meteen vertrouwd en veilig aan en achteraf blijkt dat ik ook in goede handen was.