Geen categorie

Richard Kleinsman: autoriteit

Het Kleinsman Dental Center kent ondertussen verschillende vestigingen en kan bogen op een waslijst aan clientèle waar ook enkele beroemdheden tussen te vinden zijn. Denk maar aan Estelle Cruijf. De broers Kleinsman zijn dan ook echte autoriteiten op het gebied van esthetische tandheelkunde. Ben je dus op zoek naar een plek om in goede handen jouw tanden aan de mooiste glimlach te helpen? Dan is het Kleinsman Dental Center de plek voor jou.

Richard Kleinsman: een geschiedenis

De broers Richard en Bertho Kleinsman begonnen in 1992 als doodgewone tandartsen. Al snel bleek echter dat beide heren een gezonde interesse hadden in de esthetiek van het hele gebeuren. Ze begonnen lezingen en cursussen over het onderwerp te geven en dat resulteerde uiteindelijk in de oprichting van Kleinsman Dental Center. Binnen de kortste keren was dit dan ook een naam als een klok in de sector. Deze internationale speler is vandaag de dag een ware autoriteit waar je op verschillende plekken zoals Bosch en Duin bij terecht kan. Op Kleinsman.de heb je meteen een overzicht van het ruime aanbod aan ingrepen.

Hoe werkt het?

In de eerste plaats volgt er op een bezoek aan het Dental Center een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek wordt geanalyseerd wat jouw noden zijn en hoe ver je wenst te gaan. Al meteen wordt een blauwdruk samengesteld die in een volgende stap dankzij afdrukken en overzichtsfoto’s een duidelijk plan wordt. De tandtechnicus onderzoekt de mogelijkheden en beslist uiteindelijk hoe het allemaal in zijn werk zal gaan. Dat kan gaan van het witten van de tanden tot andere trends.