Ervaringen

Review mondhygienist Kleinsman.de

Mijn tanden waren een aantal jaren geleden te beschrijven met slechts één woord: afschuwelijk. Het is niet zo dat ik echt bang ben van tandartsen, maar ik had gewoon het idee dat er toch niets aan gedaan kon worden. Nu kreeg ik echter een nieuwe vriendin en dan wil je wel eens extra moeite doen. Ik maakte dus een afspraak via Kleinsman.nl bij het Kleinsman Dental Center op aanraden van haar. Ze had ergens in een boekje gelezen erover.

Mijn eerste indruk? Dat het Dental Center gewoon een hyper professioneel resort is. Had je mij gezegd dat je er naartoe ging voor de wellness had ik je gewoon geloofd. De intake zelf werd gedaan door Richard Kleinsman zelf en dat is een detail dat ik wel kan appreciëren. Dat de man na zijn successen nog altijd de tijd vrij maakt om er zelf te staan bewijst karakter en een passie voor zijn beroep. Hij maakte me meteen duidelijk dat mijn gebit echt niet zo hopeloos was als ik zelf dacht. Met enkele simpele ingrepen en een facing hier en daar kon ik een paar behandelingen die glimlach hebben die ooit een positief attribuut voor mijn uiterlijk was.

Zo gezegd, zo gedaan en een plan van behandeling werd opgesteld. Toen ik aan kwam voor mijn behandeling was het overigens weer tijd om even volledig verbaasd te zijn. De receptioniste wist perfect waar ik voor kwam. Een voorbereiding die zeldzaam is en gewoon veel vertrouwen geeft. Het resultaat? Een pijnloze ingreep en een perfect resultaat: top.