Reviews

Review Kleinsman Dental Center

Als je woonachtig bent in Duitsland en je op zoek bent naar een goede tandarts of mondhygiënist, dan zal ik Kleinsman Dental Center zeker aanraden! Het centrum is mooi verzorgd en uitnodigend als je voor het gebouw staat. Het gebouw doet je al meteen overtuigen dat het gaat om een professioneel centrum waar je de verzorging zal krijgen waar je recht op hebt. En ditzelfde geldt als je het gebouw betreedt. Je wordt op een vriendelijk manier begroet en vervolgens voel je je meteen op je plek.

Ik ben zelf altijd een beetje huiverig geweest om naar de tandarts te gaan. Dit heeft ermee te maken omdat ik de behandelingen vaak als onprettig moet omschrijven en ik de tandartsen op de een of andere manier altijd een beetje onprofessioneel over vind komen. Dat is bij Kleinsman.de wel een ander verhaal. De artsen die er rondlopen zijn vriendelijk en bieden je de zorg die je mag verwachten. Ook als je, net als ik, je niet comfortabel voelt bij een tandarts stellen zij je perfect gerust voordat ze aan de behandelingen beginnen. Ze maken gebruik van geavanceerde technieken waardoor de behandelingen niet alleen snel maar ook pijnloos verlopen. Ik ben erg te stellen over Kleinsman Dental Center en ik zou ook geen ander meer willen hebben. Je kan er terecht voor halfjaarlijkse behandelingen die we allemaal moeten hebben, maar ook voor losstaande behandelingen van bijvoorbeeld mondhygiënisten en voor implantaten. Ik zou dit centrum aan iedereen aan willen raden want ik heb er zeker geen spijt van!