Tandheelkunde

Review Kleinsman Dental Center

Om maar even publiekelijk heel erg eerlijk te zijn: het was voor ik bij het Kleinsman Dental Center terecht kwam al vlotjes 10 jaar geleden dat ik nog eens naar de tandarts ben geweest. Het is niet per se omdat ik schrik had maar echt vrolijk werd ik toch niet van die verdomde stoel. En ik dacht bovendien ook gewoon dat alles wel in orde was. Nou, niet dus. Een knagende tandpijn stak de kop op en het was na een paar weken duidelijk dat ik er toch aan moest geloven. Na wat onderzoek op het internet kwam ik op Kleinsman.de uit en besloot dat ook uit te proberen.

Ik legde tijdens het intake gesprek mijn situatie uit en ik had het gevoel dat de tandarts een luisterend oor voor me was. Zeer vriendelijke man die mij gelijk gerust kon stellen. Hij had ook meteen door dat het probleem was dat ik een paar honderd gaatjes had en dat er ook wel een facing nodig was voor één bepaalde tand. Ik vond het eigenlijk echt een ongelofelijk team in zijn geheel!

Iedereen was ook tijdens de uiteindelijke behandeling ontzettend behulpzaam. En dat ondanks het feit dat ik zeker 500 stomme vragen heb gesteld. Ongelofelijk genoeg bleven ze met hetzelfde geduld op al mijn stomme vragen antwoorden. Sinds mijn bezoek aan het Dental Center is dat pijngevoel waar ik last van had volledig opgehouden. Ik kan nu terug een ijsje eten zonder ineen te krimpen van de schrik. Hartelijk dank Kleinsman Dental Center!