Cosmetische tandheelkunde

Mijn gebit weer helemaal gefixt!

Ik kwam bij het Kleinsman Dental Center terecht na een dooverwijzing van mijn eigen tandarts. Ik had wat problemen met kleine stukjes tand die door een lelijke val afgebrokkeld waren. Mijn tandarts voelde zich niet helemaal thuis in facings en zei me eens het Kleinsman Dental Center te proberen. Toen ik daar aan kwam bleek al snel waarom. Van buiten af ziet het gebouw er niet echt speciaal uit maar vanaf je een voet binnen zet is het duidelijk dat je in een professionele wereld terecht bent gekomen.

Iedereen die daar werkt is supervriendelijk en lief en nergens krijg je afkeurende blikken. Geen preek dat je jouw tanden niet hebt gepoetst of van die ondingen. Gewoon de vraag wat het probleem is en het aandragen van mogelijke oplossingen voor het probleem dat je mee kampt. Helemaal zoals het hoort! Ik was ook onder de indruk van de grote efficiëntie van hun werkwijze. Ik maakte een afspraak via Kleinsman.de en nog geen week later was alles in kannen en kruiken.

Tijdens het intake gesprek kreeg ik alle opties voorgeschoteld en werd er een duidelijk plan voorgesteld. Ik had echter de volledige vrije keuze om daar van af te wijken en toch een inbreng te hebben. Je kan dus ook zeggen dat ik geen druk voelde om een bepaalde ingreep te laten gebeuren. Ze hielden echt rekening met mij! Het eindresultaat is ook verbluffend. De facing ziet er perfect natuurlijk uit en je zou nooit nog durven zeggen dat mijn gebit niet 100% in orde is.