Cosmetische tandheelkunde / Tandheelkunde

Meelevend en deskundig

Heel fijne meelevende, deskundige en begripvolle tandartsen bij het Kleinsman Dental Center. Ik ben er goed een jaar geleden voor het eerst bij terecht gekomen door een positieve review op het internet en die man ben ik nog altijd dankbaar! Vroeger ging ik echt niet graag naar de tandarts wegens enkele slechte ervaringen. Ik heb nogal angst voor verdoving en daar werd echt vaak lacherig of meewarig over gedaan. Niet zo bij het Kleinsman Dental Center: er wordt niet moeilijk gedaan over angst voor verdoving of andere paniekerige reacties.

Bovendien ben ik er altijd al heel erg snel terecht gekunnen met pijnklachten en andere opmerkingen. Wat voor mij ook belangrijk is: het personeel is van de eerste tot de laatste man zeer vriendelijk. Te vaak ben ik al bij tandartsen langs geweest waar de mensen aan de receptie wel vriendelijk zijn maar de tandartsen zelf niet of omgekeerd. Bij het Kleinsman Dental Center werkt iedereen met de glimlach of ze doen toch goed alsof!

Richard Kleinsman zelf houdt zich overigens vaker dan je zou denken bezig met de patiënten. Voor zo’n drukbezet man maakt hij toch vaak tijd vrij voor een persoonlijk intake gesprek? Zo moest ik na een arbeidsongeval een half jaar geleden een implantaat laten steken en mijn intake gesprek werd door Richard zelf gedaan. Hij legde me de volledige procedure uit en was helemaal op de hoogta van mijn dossier. Niet alleen dat maar dankzij de geavanceerde technologie kon ik tijdens het gesprek zelf al volgen op een scherm wat het eindresultaat zou zijn. Ideaal toch!