Tandarts

De toekomst weer lachend tegemoet

Ons gebit is veel waard. Het bepaalt voor een groot deel ons aangezicht. Een slecht gebit, en dus glimlach, heeft een dermate grote invloed dat het ons sociale leven behoorlijk kan beperken. Niet iedereen is gezegend met een mooi gebit, soms alle goede mondhygiëne ten spijt. Gelukkig kan een slecht gebit vrij eenvoudig worden omgetoverd naar een stralende lach door het aanbrengen van facings.

Facings kunnen worden aangebracht om het gebit te verfraaien. Op Kleinsman.de is een overzicht van de mogelijkheden te vinden. Tanden kunnen met het aanbrengen van facings stralender gemaakt worden. Ook kan de stand van tanden in veel gevallen door facings optisch worden veranderd.

Facings kunnen worden gezien als een laagje vulmateriaal die in verschillende tinten wit, passend bij het gebit, kunnen worden aangebracht. Een facing wordt gemaakt van composiet of het wordt gebruikt als schildje van porselein. Doordat de facing gebruikt wordt als opvulmiddel, kunnen imperfecties eenvoudig gecorrigeerd worden. Niet alleen spleetjes tussen tanden worden weggewerkt, maar ook afgebroken stukjes tand en scheefstaande tanden worden met facings gecorrigeerd. Ook kan een stralend witte glimlach door het gebruik van facings snel worden gerealiseerd. Kleinsman.de geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden die het aanbrengen van facings biedt.